over ons

Kidsblend.nl is dé plek om te bezoeken als het gaat om de leukste, hipste, coolste kinderspullen online of in een ‘stenen’ winkel. Kidsblend.nl maakt een selectie must- haves voor kinderen met een eigen stijl. 

Hand Picked

Ben je door alle webshops de draad kwijt? Kids Blend helpt je graag op weg. De Hand Picked producten zijn speciaal geselecteerd zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends. Niet alleen de bekendere webshops, maar ook juist de kleinere exclusieve webshop en merken zoekt Kids Blend uit. Cadeaus die succes verzekerd zijn. Vanaf nu ben jij de coolste Sinterklaas en Kerstman bij elkaar!

Store Guide

Kidsblend.nl is niet alleen een plek waar je online cadeaus of kleding kunt vinden, maar ook een inspiratiebron voor de leukste ’stenen winkels.’  Dagje winkelen in Rotterdam, Amsterdam of Utrecht, bijna elke stad staat in de Store Guide. Maak je een stedentrip in het buitenland? Ook dáár heeft Kids Blend winkels voor jou geselecteerd. En de winkels met het Kids Blend Approved logo geven je de zekerheid van een toffe winkel.

Volgen

Ben je enkel op zoek naar het laatste nieuws op het gebied van mode, speelgoed, reizen of apps? Houd www.kidsblend.nl in de gaten. Het blog staat vol met inspirerende artikelen waar jij en je kind iets aan hebben. Op de hoogte blijven van alle laatste info en acties van Kids Blend? Like en volg dan Kids Blend op Facebook en Instagram, zo hoef je niets te missen.