Adverteren bij KidsBlend

Kids Blend is hét snelst groeiende platform voor kinderkleding, schoenen, accessoires en kado’s. Hippe, trendy merken hand picked. Een blog vol met de laatste trendy en hipste nieuwtjes.

Winkel advies; nationaal en internationaal. Kids Blend has it all!


KIDS BLEND Followers Are

Mothers, Fathers, Grandparents,   Friends

Who L O V E

K I D S, Design, Clothes, Shoes, Accessories, Life

Who HAVE

A Great Sense of Style

ONLY

want to BUY the BEST!

 

FACTS

Online bestedingen binnen Fashion groeien in het eerste kwartaal van 2017 met 30% (bron: thuiswinkel.org)

 Met de huidige groeicijfers (11,3% ten opzichte van 8% in 2015) zal online advertising naar verwachting in 2017 goed zijn voor een marktaandeel dat groter is dan alle andere mediakanalen tezamen. (bron:iab.nl)

 

Adverteren bij KidsBlend 

STORE GUIDE

Wil je jouw winkel op een leuke manier onder de aandacht brengen? Dan kun je om te beginnen een winkeltip achterlaten voor een speciale Shopguide vermelding . Wil je liever een uitgebreid stuk over je eigen winkel op de homepage, dan is dit bij KidsBlend uiteraard ook mogelijk.  Mail voor alle informatie over onze Storeguide met  info@kidsblend.com

 BRAND HIGHLIGHT

Naast zichtbaarheid in de Kids Blend Filter zijn er verschillende adverteermogelijkheden om onder de aandacht te komen. Dit kan in de vorm van een Brand Highlight op de homepage, Storeguide, winacties, dedicated mailings of het beschikbaar stellen van een exclusieve kortingscode. Meer info? Stuur een mail met ons advertisement team en ze helpen je graag op weg.

 DISPLAY ADVERTISING

Wij bieden ook verschillende banner posities aan. Interesse in één van de bovenstaande mogelijkheden of wil je een op-maat-gemaakt plan van ons ontvangen? Mail naar  info@kidsblend.com