Blog post

Mamazspruitjes

Mamazspruitjes

Wat eten we vandaag?

Ik kan het niet meer horen of eigenlijk niet meer verzinnen. Elke dag opnieuw weer de vraag wat zullen we vandaag weer eens gaan eten. Als ik het aan mijn man vraag zegt hij altijd ‘‘iets lekkers’ of ‘iets gezonds’, ja jeetje duhhh; dat doen we elke dag al!

Inspiratie

Waar haal je dan inspiratie vandaan om niet steevast elke week hetzelfde te eten. Iets wat mijn moeder bijvoorbeeld altijd deed, waardoor ik 20 jaar lang geen kipfilet beleg op brood meer wilde eten. Totdat ik laatst mijn cracker er weer mee belegde en dacht; goh eigenlijk best wel lekker, zeker met peper en komkommer erbij. Enfin dat terzijde.

Inspiratie, dan maar uit kookboeken of van die health stukjes uit de krant of magazines. Je wilt ook weer niet doordraaien waardoor je enkel quinoa salades, linzensoep of kikkererwten meel pannenkoeken staat klaar te maken. Nee, gewoon gezond en toch lekker.

Moleskine Passion Journal Recepten

Wat ik daar nu op heb gevonden is alles wat ik klaarmaak, schrijf ik op in mijn receptenboek. Je kan er van alles in kwijt. Hoe lang je aan het voorbereiden bent, hoe moeilijk het is om te maken, welke ingrediënten je nodig hebt. Plek om je eigen omschrijving te geven hoe je het bereid en wat ik er dus ook bij schrijf is hoe het in de smaak viel bij mijn gezin. Inspiratie dus uit allerlei verschillende kanalen, maar alles samengevat in mijn eigen receptenboek.

Als ik het dus even niet meer weet raadpleeg ik gewoon mijn recepten(dag)boek in plaats van mijn man. Dat is toch handiger en sneller!

Oh en weet je wat ook handig is van die Moleskine Passion boekjes ze hebben er ook eentje die gespecialiseerd is in babies. Alles opschrijven vanaf je zwangerschap tot het tweede levensjaar van je kindje. Leuke anekdotes, gebeurtenissen, gezondheid en ook voeding kan je hier allemaal in kwijt.

Mamazspruitjes - Een gezonde dosis dagelijkse rompslomp.

Is een terugkerende rubriek waarin Vanessa (37) moeder van zoon Senna (5) en dochter Izabella (2) haar ervaringen omtrent het gezin deelt en indien mogelijk tips geeft. Een blog vol herkenning waardoor je weet dat je er niet alleen voorstaat in de dagelijkse rompslomp van het gezinsleven.

Heb jij ook wat te vertellen en wil je dit graag delen met andere, schrijf je dan in op kidsblend.nl. Zie onze Join Us voor meer informatie en sluit je aan.

 

Blog Latest news

(pag 1 van 2)