Blog post

Museum of Ice Cream

Museum of Ice Cream

Een zwembad vol met spikkels, kamers gevuld met snoepgoed en ijsjes overal; iets waar elk kind wel van droomt, waaronder ook mijn 3 kleintjes, die na het zien van Sjakie en de chocoladefabriek hier niet over ophouden... In het Museum of Ice Cream wordt deze droom werkelijkheid; dit opvallende museum staat he-le-maal in het teken van ijs!

 

Een museum over ijs…

Wat kan je je daar eigenlijk bij voorstellen, en hoe pak je dat aan? Nou, de opties zijn grandioos. Het meesterbrein die dit allemaal heeft mogen bedenken heeft dan ook de beste baan ooit (mijn dochtertje heeft haar ambitie wel gevonden ;))

 

Het belooft dan ook een plek te zijn waar smaken mysteries zijn en de spikkels de wereld beter maken. In het museum kun je schommelen tussen de bananen, zwemmen in een bad vol met spikkels en natuurlijk genieten van een diverse selectie van de beste ijs creaties uit de buurt.

Waar

Helaas moeten onze kids hier het voorlopig nog houden bij de ijssalon om de hoek. Het Museum of Ice Cream opende vorig jaar de eerste tentoonstelling in New York, en is naast San Francisco sinds kort ook te beleven in Los Angeles. En als ze dan toch al aan het rondreizen zijn... Tussenstop in Nederland, alsjeblieft?

Visit 

Blog Latest news

(pag 1 van 2)