Blog post

UV-werende badmode

UV-werende badmode

Kinderen en de zon is een soort risico management. Je wordt blij van de zon door de extra boost vitamine D die je krijgt, je bent lekker buiten. Je krijgt er een lekker kleurtje van, maar aan de andere kant is de zon ook iets waar je voor moet oppassen. Kinderen die onder de 18 verbranden hebben een verhoogde risico op huidkanker.  Uiteraard heb je de bekende zonnebrand, maar wat steeds vaker door ouders gekocht wordt zijn UV-werende kleding.

UV-kleding beschermt, net als een zonnebrandcrème, je huid tegen verbranding van de zon. De UV-kleding van UV-Fashions beschermt jouw huid vergelijkbaar met een zonnebrandfactor van 50+. Om te vergelijken: een gewoon wit T-shirt beschermt je huid vergelijkbaar met zonnebrandfactor 10. En, met UV-kleding wordt maar liefst 98% van de UV-straling tegengehouden. Dit geldt voor zowel UVA- als UVB-straling. Je hoeft je huid onder UV-kleding ook niet in te smeren, handig! Ook in het water ben je met UV-zwemkleding goed beschermd. Het water heeft geen impact op de UV-beschermende werking van UV-zwemkleding.

 

De laatste tijd zijn het ook nog een leuke prints en steeds meer merken nemen het op in hun collecties. Kijk zeker op onze site voor meer inspiratie, maar voor nu check onderstaande links.

Beach & Bandits

Molo

Ammehoela

bron:uv-fashions.nl

Blog Latest news

(pag 1 van 2)