Blog post

Zonnebrand voor kinderen

Zonnebrand voor kinderen

1 x smeren voor héél dag. Nu denk je dat kan niet. Je moet je toch elke 2 uur in smeren, Die tijden zijn voorbij! Nu is er P20, die tot 10 uur bescherming tegen de zon geeft. Niet meer achter je kleintje aanrennen en onder het zand zitten. P20 met spray helpt je rustig de zomer door komen.

P20 is een serie van transparante en sneldrogende zonnebrandcrèmes met fotostabiele UVA- en UVB-filters. Ontwikkeld en gefabriceerde zonnecreme in Denemarken, zonder toegevoegde geur- en kleurstoffen of andere conserveermiddelen. P20 is verkrijgbaar in een handige spray of lotion.

Slechts één keer aanbrengen geeft je tot 10 uur betrouwbare bescherming tegen de zon. Zelfs na frequent zwemmen blijft P20 waterbestendig. Een handige tip; Smeer thuis al in voordat je richting het strand of zwembad gaat. Thuis kan het rustig intrekken en zit niet iedereen al onder het zand. Daarbij komt dat als je goed insmeert je minder kans krijgt op warmte uitslag.

Het verhaal van P20 begon bij Claus Riemann thuis in de zeventiger jaren. Hij zag de behoefte van consumenten aan een betrouwbaar zonnebrandproduct en introduceerde P20 in 1979. Het was het eerste zonnebrandproduct met een hoge factor en het had als extra voordeel dat 1x smeren per dag voldoende was. Vandaar P20 ’10 uur lang zonbescherming’. Op dit moment is P20 het vierde zonnebrandmerk in Groot Britannië en wordt het inmiddels over de hele wereld gebruikt.

 Koop hier P20

Blog Latest news

(pag 1 van 2)